Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Promenad

Vinden blåser snöpiruetter
som virvlar runt en frusen kropp
Stetande med nerdragen mössa
går promenaden ändå bra
Kalla röda frusna kinder behöver värme nu




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-18 11:37



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
jag giller

går promenaden ändå bra

i denna
2012-02-18

  Ninananonia VIP
:) ja det känns...
2012-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP