Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som blev...

Tänk att du fortfarande
ibland hälsar på i mina tankar
Du har gjort livet rikare
trots att vi inte längre talar samma språk
Nu skulle jag behöva en tolk
och fortfarande inte fatta vad du menar
En ljus melodi nynnar tacksamt
i det nya liv som är mitt
Sällsamma toner av kraft mod liv
Tacksam över det som var
som gett mig det jag har nu....




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-02-18 17:14



Bookmark and Share


  Anira
Vackert blivande....

fast jag tror du hör om du lyssnar
2012-02-19

  Ninananonia VIP
Fint :)
2012-02-19

    ej medlem längre
Tycker mycket om dina ord....
2012-02-18

    ej medlem längre
så himlavackert
att se något som så
från erfarenhet till
rikedom..
hoppfull text som
skänker lugn i mitt hjärta.
2012-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP