Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om inte...

Om inte då funnits
hade nu
varit annorlunda
En helt annan historia
utan er...
Det hade jag inte velat!!!!!!!!!!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-18 17:22



Bookmark and Share


  Birgitta Jacobsson
Precis så!
2012-02-19

  Ninananonia VIP
:) just man förstår precis vad du menar... kram
2012-02-19

    ej medlem längre
En text som får mig att tänka efter....
2012-02-18

  anits VIP
Fina tankar
2012-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP