Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min bäste vän bland mårddjuren

Tillbakadragen,
ja, konservativ till sin natur,
har grävlingen vassa tänder
och starka käkar
och modet att bruka dem.




Fri vers av papillon
Läst 382 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-02-18 22:48



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
:)Jo, grävlingen är fin den.. Och trots sitt rykte som best, faktiskt ganska snäll ändå..
2012-08-26

  Filosofen2
Du beskriver detta bra:)
2012-03-12

  aol
sant,
2012-02-19
  > Nästa text
< Föregående

papillon