Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gör mig lycklig....

Såsom din röst smekt
har ingen smekt mig förut
den tänder eldar som
sovit en lång vintersömn
Ditt skratt tinar snödrivorna
fast snöstormen viner därute
I din famn vill jag stanna
där är det redan vår




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-02-18 23:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärlek - det får man aldrig för mycket av, tack för den...
2012-06-17

    ej medlem längre
Den famnen bör man stanna i för att slippa vintern ;-)
Bra!
2012-02-22

  anits VIP
Vackert och kärleksfullt
2012-02-22

  Birgitta Jacobsson
Kärleksfullt! Härligt!
2012-02-19

  Anya VIP
Denna tyckte jag mycket om. Mycket fina bilder.
2012-02-19

  Ninananonia VIP
Fint med denna vår :) kram
2012-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP