Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
klädd i vitt


Sagovärld

När snöstormen vilar
och solen hittat hit igen
Ser vi med nya ögon på vår värld
förstår varför vi älskar att bo just här
Känner att naturen etsar sig fast i våra ådror
Njuter visshet och känner det storslagna
Solen som dansar över snön
får allt att glittra och gnistra
Barn som åker pulka
eller leker lyckliga i snön
Vilken källa till glädje snö i alla former är
ett fantastiskt lekmaterial
Känner lycka att se ut över min vackra sagovärld
med träd klädda i silverglitter
Tacksam att kunna njuta av det fantastiska
som finns mitt framför våra ögon
En stilla reflektion
en sen februaritanke




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-02-20 22:44



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vackert med vinter eller vårvintern. Du lyckas förmedla en vacker värld.
2012-02-22

  Ninananonia VIP
Underbart...
2012-02-20

    ej medlem längre
Du har ögon som ser naturens skönhet och förmågan att visa oss vad du ser....tack.
2012-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP