Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

just nu finns ingen ork, ljuset i tunneln väntar jag ska komma snart




Någon bryr sig om

 

  

 

när allt är tungt

känns bortom alltet

 

när det gör ont

i hjärtat

 

själen känns bortglömd

när jag faller långt ner

 

det är då jag hör någon

viska mitt namn

 

hur jag än söker

så finns där ingen

 

ändå hör jag rösten

rösten inom mig

 

som säger jag finns här

ser och hör dig

 

jag bryr mig om

din själ

 

 

 

anits 20 februari 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-02-21 00:23



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Vännen framför alla andra vänner"
2012-02-22

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert skrivet. =)
2012-02-22

  Eva Helene VIP
Trygghet på djupet, fint!
2012-02-21

  Anya VIP
En text till förtröstan.
2012-02-21

  poetryGirl
Du har mycket härligt som väntar dig
2012-02-21

  Larz Gustafsson VIP
Våra själars Herde & Vårdare.
2012-02-21

    ej medlem längre
Fint!
2012-02-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP