Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Transparent

Genom grådisig snö
skymtar vi varann
Gömmer oss under nerdragna mössor
men kikar lite nyfiket enögt
Tittar genom transparenta hjärtan
som är märkligt stumma
Avslöjar inte vad som finns däri...




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 678 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-02-22 16:43



Bookmark and Share


  the apache kid VIP
the language of the heart, mycket bra
2012-02-22

  Ninananonia VIP
Transparent ja vi ser ju varandras hjärtan :) inuti
2012-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP