Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöängel

En snöängel
svävar tyst
och släcker
alla himlens stjärnor
för nu är det
Godnatt




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-02-23 21:46



Bookmark and Share


  Jakob Drakros
Underbart :-)
2012-02-24

    ej medlem längre
Som en trygg vers att läsa som lugnar oroliga sinnen...
2012-02-23

  ERD-man-SKY VIP
Snöänglar gillar sväva i luften liksom snöflingor gör…
Jag har sett det, det är sant :)
2012-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP