Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen

Idag visar sig solen från sin vackraste sida
lockar mig att njuta
Gå ut i solglittret och stråla
jag har väntat så länge på att lysa




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-02-26 10:37



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Nog lyser du vackert... :)
2012-03-10

  anits VIP
Så lysande och fint
2012-02-26

  Birgitta Jacobsson
Lysande!
2012-02-26

  Msann
Så fint!
2012-02-26

  LenaJohansson VIP
personligt...fint
2012-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP