Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här trivs jag...


Huset

Huset viskar minnen
smeker mina steg
Kramar den lilla
i den stora
Tryggt att finnas
bland väggars ljus




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-02-28 13:59



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Härliga hem...
2012-03-10

    lory
hemmets trygga vrå.....ler
2012-03-01

  Birgitta Jacobsson
Ett sådant hus har en själ!
2012-02-29

  R_M Grundström-Linder
Ja absolut! Ett gott och varmt hus :)
2012-02-29

  anits VIP
Så fint skriver om dom
minnen huset ger dig
2012-02-28

    AA VIP
Fint....
2012-02-28

  Roger L Svensson
Lite mystiskt poetiskt på ett ljust sätt.
2012-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP