Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rytmen,ljuset och strukturen...


Varje ord!

Ljuset,rytmen och strukturer
Är som att fånga en dröm
bilder inom mig

Stämningsläge
belyser
undret inom mig

En underlig plats
en händelse
brytningstid
frystid

Jag skapar mig en tyddlig bild
likt en process

Då jag skissar i bild
och skriver i text




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-28 23:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra!
2012-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"