Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




IS VINDAR

 

 

 

 

 

med solen som värmde

mig så gott genom fönstret

 

gjorde jag mig redo för

en skön promenad

 

packade min ryggsäck

klädde mig varmt

 

mössan tog jag på vill

inte få ont i mina öron

 

så tog jag mina stavar

gick ut genom dörren

 

läste den så gick jag ut

genom porten

 

därute var det halt gruset

som funnits var som bort blåst

 

jag tog upp på gräsmattan

gick i snön bort till den större vägen

 

jag kom inte långt vinden

den tog i den gjorde ont riktigt ont

 

så jag vände om gick in

och hämtade bilnycklarna

 

det blåste så vinden tog tag

i min lilla bil det kändes otäckt

 

hundarna blev glad när jag kom

vi brukar alltid gå ut en stund

sen vi hälsat på varandra

 

men idag hade dom bråttom

att göra det nödvändigaste

 

så fredagen höll vi oss inomhus

i värmen när inte hundarna vill

vara ute då är vädret riktigt dåligt

 

 

 

 

anits 3 mars 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-03 00:35



Bookmark and Share


  Maria T
Bra att vara försiktig.
Min granne har ramlat
och brutit lårbenshalsen
2012-03-05

  Sofhia Wirström
det är skönt kunna vara inne vissa dagar. pyssla, skriva...bara ha det gott
2012-03-04

  Bibbi VIP
Skönt att kunna vara inne vissa dagar.
2012-03-04

  Anya VIP
Jaa det var blåsigt härom dagen. Burr!!! Fin här- och nubild.
2012-03-04

  poetryGirl
det är vårbrytning :-)
2012-03-03

    Birgersdotter VIP
isvindar är inget skönt
2012-03-03

  Larz Gustafsson VIP
Vindarna och kylan är något av en besvikelse.
2012-03-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP