Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Fredag kväll 2 mars 2012

 

  

 

när magen är olag

bullrar och har sig

 

varken mat eller

vatten vill stanna kvar

 

då är det lätt

att hålla sig för skratt

 

suttit legat i soffan

försökte se teve

 

men vad jag sett

det minns jag inte

 

har varit vaken en stund

sovit en ännu längre stund

 

nu känns det bättre

men det kan jag inte vara

så säker på

 

när morgonen kommer

kan jag stanna inne

 

behöver ingenstans

kan sova länge gå upp

när jag vill

 

imorgon är en ny dag

då jag hoppas må bättre

 

en mage som krånglar

är inte alls trevligt att ha

 

nu är det strax dags för mig

att gå till sängs försöka sova

om det går har ju sovit bort

nästan hela fredags kvällen

 

 

 

 

anits 3 mars 2012




Fri vers av anits VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-03 00:50



Bookmark and Share


  Maria T
Hoppas din mage är bra nu.
Vacker bild
2012-03-05

  Sofhia Wirström
styrkekram. hoppas du mår bättre.
2012-03-04

  Bibbi VIP
Gått igenom detsamma så jag vet...
2012-03-04

  Anya VIP
Hoppas magproblemen släppt. Styrkekram!
2012-03-04

  M M Mannheim VIP
Kan det vara en släng av vinterkräksjukan? Trodde själv att jag var immun..men icke.
Dricker vatten för om det ja...kommer båda håll behöver man återställa vätskebalansen.
2012-03-03

    Birgersdotter VIP
Krya på dig
2012-03-03

  Larz Gustafsson VIP
Jag har faktiskt hellre huvudvärk än magproblem. Men man får ju sällan välja.
2012-03-03

    maija tuori
Jag bara hoppas att Du har en härligt dag i morgon !!!
2012-03-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP