Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mening med ord

Ett ord som friskar i...Tar

En förväntan på jag...Mig

Är en gova...Tid

Är något heligt...Mitt

Nionde bokstaven i alfabetet...I

Livet är livet som ges..Livet

Det som spelar roll är tiden i livet
Jag är mitt I det jag Tar I Tid och Mitt Liv
Mitt liv är Jag
Jag i är i tidens Mitt i livet...Ler gott i livet




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-03 23:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt insikt! :) "APPLÅD" och kram :)
2012-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"