Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden

Orden vill inte komma
trött stavar de samma
längtan igen
Nya solar
vill få näring
upptäcktsfärd i det okända
är nödvändig
Så att pennan kan leva igen




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-03-05 23:01



Bookmark and Share


    lory
det kommer snart med vårvindar...
2012-03-09

  Birgitta Jacobsson
Snart knackar pennan på och kräver uppmärksamhet igen! Bra formulerat!
2012-03-08

  Linda CH VIP
Snyggt fångar du den usla skrivkrampen! Snart vänder det.
2012-03-08

  anits VIP
Visst, så kan det kännas ibland
det gäller att ha tålamod
2012-03-07

  Lars Hedlin
JA så kan det vara
2012-03-07

  Ninananonia VIP
:) visst är det så...
2012-03-06

  Ninananonia VIP
:) visst är det så...
2012-03-06

  La Magnólia VIP
Så sant! Ibland måste tålamodet råda .. blott väntan leder till målet ...
2012-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP