Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hem!


Mitt hem!
En liten stuga grå.
Nr.9-11 förbannelse vilar och består.
Med tre våningar,
Ekande trappor, studsade
Tjuvgömma mellan sprickor glor.
På kant av gatan backgården står.
Med väglöss hos några, få
Som med lack-nafta diskbänken renspår.
Med mänsklig avkomma murkla in på,
Men jag, ej vill byta eller sälja, ändå.
Mot gods och guld, min lugna vrå,
Där Jesus väntar på mig då…
Hos oss kyrka klingar mot höjder
Upp i röken mot himlen blå.
Mitt hem om och om igen
Fils av guds och änglarnas nåd.
Ända heliga stöd;




Bunden vers av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 428 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-06 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP