Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




När jag bestämt mig

 

  

 

när jag väl bestämt mig

att säga

nej

 

 

släppte all den ångest

jag känt

tänk

 

 

att ett enda

nej

fick mig att må

så mycket

bättre

 

 

 

 

anits 8 mars 2012

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-08 00:43



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Att kunna säga nej är en större gåva än att säga jag. Ett jag kan man komma att ångra, ett nej är lättare att bära.
2012-03-10

  Bibbi VIP
Underbart.
2012-03-08

  Lars Hedlin
Bra stå på dig!
2012-03-08

  Anya VIP
Gränssättning är svårt men diktarjaget fixar det. Bra!!!
2012-03-08

  poetryGirl
så ska det vara!
2012-03-08

  Larz Gustafsson VIP
Jag visste väl det!
2012-03-08

    Birgersdotter VIP
Bra
2012-03-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP