Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto på underbara alba




TILL SLUT

 

dagen är snart till ändå

natten väntar på mig nu

mörkret har tagit över

lampan är släckt

 

jag njuter av att sitta

i det levande ljusets sken

en stund innan sömnen

kommer

 

tänker på dig du är så fin

så kärleksfull älskar när

du försiktigt sätter dig i

soffan bredvid mig

 

lägger din tass över min arm

ser på mig med dina vackra

blå ögon vill att jag ska smeka

dig över ryggen

 

länge länge kan vi sitta så

du är det finaste jag vet

det bästa som finns dagar

när allt är tungt

 

till slut får du mig att känna

mig lite gladare och jag kan

njuta av dagen som är

 

tänker på dig nu i natten när

det är dags för mig att sova

du förgyller mina dagar mitt

liv

 

tack alba för att du finns

min fyrfota vän min livlina

 

 

 

anits 9 mars 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-10 00:17



Bookmark and Share


  ULJO
Du förmedlar en stark känsla här. Underbart skrivet.
2012-03-16

  Maria T
En underbar berättelse
och vackert foto
2012-03-12

  Anya VIP
Jaa djur kan verkligen vara till tröst.
2012-03-12

  M M Mannheim VIP
Ja en hund kan verkligen vara "a friend with who I can be silence" när kvällen kommer.
2012-03-11

    maija tuori
Fina tankar ...
2012-03-11

  Bibbi VIP
Så fin relation Du beskriver.
2012-03-10

  Eva Helene VIP
Kravlös kärlek. Fint förmedlat!
2012-03-10

    Birgersdotter VIP
Öm och kärleksfull
2012-03-10
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP