Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget föto våren 2011




En dag händer det

 

 

 

jag kan ana och känner det inom mig

sitter äter min frukost ser ut genom fönstret

ser bilarna som kör förbi

 

varje dag när jag sitter som nu, tänker

att en dag kommer en olycka att ske

det går fort för dom som kör förbi

 

undrat det har jag gjort många gånger

när ska det smälla när någon av bilarna

som står på parkeringen ska backa ut

 

jag är så försiktig ser mig för både

åt vänster och höger ett par gånger

innan jag börjar backa

 

ändå har det hänt flera gånger att jag

fått bromsa när någon smitit förbi i full

fart bakom mig så nära det varit att en

olycka hänt

 

det är inte bara dom unga som är

oförsiktiga det är både gamla och

unga män som kvinnor

 

jag hoppas slippa se en olycka hända

det räcker att ha sett när det varit nära

 

 

 

anits 13 mars 2012

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-13 23:34



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Nog behöver vi varva ner i alla åldrar och kön.
2012-03-16

  Anya VIP
Jaa visst kan man bli orolig ibland när det går undan.
2012-03-15
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP