Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Passionens uttryck mellan man och kvinna


Ödesdiger väntan

På varsitt håll med samma frustration
En påtaglig känsla av lidelsens tvång
I samma rum men i varsitt hörn
Sammanlänkade av Eros ljuvliga sång

Väntande läppar tigger om nåd
Ögonpar glittrar och sänder
Bortkastade är alla goda råd
För det som oundvikligen händer

Fruktan, längtan och som i dimma
Vandrandes i motsatt sfär
Ändock möjligt att förnimma
All den suktan som finns där




Fri vers av Carola Jeryd
Läst 768 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2006-01-26 20:44



Bookmark and Share


  Let it go VIP
igenkännande in i minsta mm, väcker många härliga minnen
2011-02-04

  lodjuret/seglare VIP
du beskriver det tämligen
på pricken,
det förnims verkligen en dimma
i kärlekens hus,
där det brinner ett känslornas ljus
2007-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för