Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Det händer

 

 

när inte tanken är med

när tankarna är överallt

men inte är med i verkligheten

 

 

då kan nästan vad som helst

hända som när jag inte hittar

påsen med havregryn

 

 

letar igenom hela skåpet

där jag vet att det brukar

stå

 

till slut efter att slutat leta

hittar påsen i kylskåpet

så undrar jag vad mina

tankar har varit

 

 

som när jag en morgon

skulle smörja mina eksem

med den salva jag fått

 

kommer på mig själv

med att vara på väg

att ha den i håret

 

det var då jag började

undra

vad tänker jag egentligen på?

 

 

 

anits 15 mars 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-15 10:27



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Ha ha så är det ibland ...man är disträ
och tänker på annat!!
2012-03-18

  Bibbi VIP
Känner igen det här hos mig själv.
2012-03-16

  Anya VIP
En text med humor. Känns igen!
2012-03-15

  Eva Helene VIP
Så skönt att det finns fler . . .
2012-03-15

    ej medlem längre
Jag skrattar gott Anits!
2012-03-15
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP