Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




IS VINDAR

 

jag hade ingen tanke på att det blåste

därute, såg bara den vita snön på marken

 

jag kände och ville ta en promenad

det passade så bra när  jag skulle till

mina vänner hundarna

 

så jag  gjorde mig i ordning kände mig glad

trots att jag var mörbultad efter gårdagens

bravader med sparken

 

när jag kom ut blåste det kallt så det gjorde ont

jag började gå med vinden rakt i ansiktet

 

när jag kommit en liten bit vände jag om

gick in hämtade mina bilnycklar och tog

bilen i stället

 

kanske var jag lat men jag frös bara efter

ett tiotal meter det var skönt att kunna välja

utan att någon hade  en dum kommentar

 

 

anits 20 mars 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-20 00:20



Bookmark and Share


  Anya VIP
Att lyssna på sig själv är svårt men nödvändigt.
2012-03-22

  M M Mannheim VIP
Ja visst är det häligt att följa sin egen vilja...det är du värd...
2012-03-20

  Larz Gustafsson VIP
De där "åter(snö-)fallen" är avskyvärda.
2012-03-20

  arja savela
Helt rätt beslut av dig
2012-03-20

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Bra skrivet. =) Och bra beslut. =)
2012-03-20

  Lars Hedlin
Ja just så..bra!
2012-03-20

  Bibbi VIP
Rätt gjort.
2012-03-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP