Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




SKOGENS SPRÅK

 

 

 

 

 

jag vill vandra på stigarna

i skogen, lyssna till fåglarnas

alla sånger, höra trädens sus

i vinden, känna skogens alla 

dofter 

 

sakta vandra vandra stigen där 

mossan är mjuk, vila invid

tjärnens klara mörka vatten

lyssna på vattnets kluckande

 

lyssna till skogens språk däri

dess gömslen råder tystnaden 

där känner jag mig hemma där

finns det lugn och den ro som

mitt hjärta så väl behöver

 

 

anits 22 mars 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-03-22 23:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag riktigt längtar till sommaren å få plocka bär å örter till mitt lilla husapotek från skogen!Tack!/Birre
2012-03-26

  Michaela Dutius
Underbar naturpoesi
2012-03-25

  Bibbi VIP
Det är hälsa och läkedom i Guds sköna natur som Du så väl beskriver här.
2012-03-25

  Maria T
Så fint att få följa dig
på din vandring i skogen
2012-03-24

  Anya VIP
Skogen är ett andningshål, det målas fram i texten.
2012-03-24

    Birgersdotter VIP
Sköna texter skänker du oss alltid...
2012-03-24

  Fredrik Stillesjö
Hej anits!
Längtar till detta språk jag med...
2012-03-23

  Eva Helene VIP
Ja, det är gott att lyssna till skogens språk, fint här!
2012-03-23

  M M Mannheim VIP
Vad skönt för dig att kunna gå ut i skogen och känna lugn men med ensamheten och mänsklig tystnad. En fantastisk naturskildring som du är bäst på att skriva.
2012-03-23

  poetryGirl
fint uppbyggd dikt
2012-03-23

  aol
vackert skaldat vännen,
2012-03-22
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP