Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till "Zallander" för din icke konstruktiva skitkastning där du skriver att min "Hyllning till livet" är onödig som du så fint skrev.


Maskros

Ett träd som böjer sig för vinden
Har härdats utav storm
Har lärt sig livet hårda skola
Att inte knäckas utav vinden

En blomma som blir trampad på
Uppryckt från sin sfär
Rotar sig i gruset
Spräcker vägen där du går

Må orden vara menade att träffa
Men jag står aldrig still
En krigare i hjärtat
Fast jag är pascifist
Lite mer som Ghandi
Och vänder andra kinden till




Fri vers av VildÄngel
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-25 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VildÄngel
VildÄngel