Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Att få vakna

 

 

tänk att få vakna en morgon

kunna stiga upp ur sängen

känna en glädje

över att all värk

allt som gör ont

har försvunnit

under natten

 

det är det jag längtar

mest av allt efter

i den nya dagens

gryende morgon

 

 

anits 26 mars 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-26 16:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Min önskan och bön för Dig.
2012-03-27

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Val berättat om denna önskan. Hoppet är det sista som överger en så dagen kanske anländer. =)
2012-03-27

  Anya VIP
Håller tummarna att det blir bättre för diktarjaget.
2012-03-27

    ej medlem längre
Jag har Jesus, helgonen å örtmedicinen å har börjat drömma om dem, för det mesta vaknar jag upp pigg å inspirerad. Det önskar jag alla.../Birre
2012-03-26
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP