Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto 14 april 2011




VÅR TECKEN

  

 

idag hände det

tyckte jag såg något

som lyste blått

i min rabatt

 

jag blev tvungen

att gå och se efter

javisst

där hade två krokusar

tittat fram

 

så glad jag blev

lite längre bort

var det inte något

där också

 

jo det fanns en scilla

där i hörnet, underbart

 

så nu har våren

äntligen

kommit

till min

rabatt

 

 

anits 26 mars 2012

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-27 08:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA den härliga våren välkommen
2012-03-28

  Rosen VIP
mmm...härlig tid som stundar
2012-03-27

  Bibbi VIP
Jag såg också första krokusar i helgen. Ljuvligt vårtecken.
2012-03-27

    ej medlem längre
Att rubriken är särskriven säger det mesta. Innehållet är även lika intressant som sushi. Och sushi är jävligt äckligt.
2012-03-27

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Den underbara våren. Fint berättat. =)
2012-03-27

  LassO
själv hittade jag 20 kr på trottoaren, när jag var ute och gick häromkvällen.... ;=)
2012-03-27

  Eva Helene VIP
Ja, våren kryper längre och längre norrut. Fint!
2012-03-27

  Anya VIP
Åhh så härligt och vårligt!
2012-03-27
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP