Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto.




TANKAR I MÖRKRET

 

hon ser ut i mörkret

känner sig ledsen

det är tyst intet ljud hörs

hon undrar vad det är

för fel henne

 

hon känner sig ensam

men är hellre ensam

som det är nu än ensamheten

när dom var två

 

hon ser sig om känner

hur skönt det ändå är

nu är det ingen som talar

om vad hon inte har gjort

 

hon känner en viss glädje

att få ha sina böcker på hyllan

bredvid sängen läsa vad hon

vill och när hon vill

 

hon ser ut i den regnvåta natten

släcker lamporna som ännu lyser

gör sig i ordning för att lägga sig

läsa en stund, hon hoppas att

sömnen vill komma till henne

denna natt

 

 

anits 28 mars 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-29 00:03



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En fullständigt enormt stark dikt Anits!
2012-03-30

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivet...
2012-03-29

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert foto och sorgliga men vackra rader. =)
2012-03-29

  Bibbi VIP
Enastående bild.

Mästerfotograf!
2012-03-29

  Bibbi VIP
Hoppas natten blev god och skön.
2012-03-29
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP