Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är roligt att ha insikt tillbaka i tiden och överseta det jag har skrivit i 2 år på agonia.ro, andra språk som var nästan bort glömd en: Transsylvanien Challenge Exchange Scholl.


Att tala i liknelser.


(översätning till svenska).
Att tala i liknelser
*
Gud med hängivenhet,
Man med glas.
*
Mjölk-gris,
Jul skinka
*
Påsk ägg,
På skirat ägg.

Vorbitul in pilde
poezie [ Haiku ]


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de Jeflea Norma,Diana [Viespea ]
2011-03-23 | |



Vorbitul in pilde
*
Dumnezu cu daru,
Omul cu paharul.
*
-Purcel de lapte,
Porc la Craciun.
*
-Oul de paste,
Puiul ratacit.





Bunden vers (Haiku) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 535 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-29 08:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
spännande ju..
2012-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP