Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅRET VAR 1989

bundy fick stolen det året

jag fick ett helt annat straff

han hade vågor i håret

själv var jag snarare paff

studietiden var hektisk

slösad ibland, är jag rädd

teds grand finale blev elektrisk

jag skämdes nog mer än ted

 

 

vilda protester i kina

själv var jag foglig och snäll

solen är skapad att skina

värma från morgon till kväll

livet gick vidare, bröder

se oss på you tube nån gång

ögon som sprakar och glöder

jag med min bullriga sång

 

 

LARZ GUSTAFSSON    2/4 2012

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-02 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP