Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VIDÖPPEN

 

brödföda kommer

brödföda går

Herren är trofast

år efter år

brödtextens budskap

bröder i brand

rikedom fyller

bedjarens hand

 

 

öppnar min famn för

eufori

våren är här och

vintern förbi

brödföda kommer

brödföda går

sunnanvind kysser

även i år

 

LARZ GUSTAFSSON 2/4 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-02 16:49



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skrivet våren kommer
nog även i år
2012-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP