Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blickar

Vi fylldes båda
av en svävande
känsla
att vilja gå framåt
Som om orden hjälpt oss
att hitta stegen
Nu spinner tanketrådar
våran väv
av känslor
som för oss närmare
varandra
När vi blundar
kan vi båda minnas
när våra ögon hittade varandras själ
Att drunkna i varandras blick
var som att hitta hem




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-04-03 06:28



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert skrivet
2012-04-03

  Linda CH VIP
Vackra ord med tyngd!
2012-04-03

  Ninananonia VIP
Mjukt vackert.. :)
2012-04-03

  Silverstripe
Jättefin! Och med en stark och härlig avslutning.
2012-04-03

  LenaJohansson VIP
mkt bra
2012-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP