Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med dig...

Med dig vill jag bara
skina stråla lysa.
Livet är överraskande
du glittrar tillbaka




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-04-05 23:29



Bookmark and Share


  Åsa Njunjes
Träffar solklart i mitten av magen och värmer fint!
2012-04-11

  Rise Little One
Texten lyser så fint <3
2012-04-06

  TT
...så bubblande av glädje...underbar liten text...!!!
2012-04-06

  Ninananonia VIP
Fint bara så ....
2012-04-06

  anits VIP
Underbart
2012-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP