Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




VÄRKSAMHET

  

att vakna mitt i natten

efter att ha haft svårt

att somna

 

att då vakna av att det

värker i benen i armarna

ja i hela kroppen

 

känna hur värken flyttar

sig, då är det lätt att hålla

sig för skratt

 

jag låg stilla ingen ide att

gå upp så jag vände på mig

flera gånger

 

somnade till slut, sov en

liten stund, vaknade, kom

upp ur sängen efter flera

försök

 

en kopp för att piggna till

det behövde jag, men det

höll på att inte bli något kaffe

 

kaffekannan slant ur mina

händer, den här gången

höll den

 

kaffet gjorde mig gott, så

kanske en promenad också

kan göra mig lite piggare

 

så snart ska jag gå ut, få

frisk luft och för en stund

glömma allt det onda som

kommer när jag minst kan

ana det

 

 

 

anits 6 april 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-04-06 11:10



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Hälsokram.
2012-04-07

  Rosen VIP
Värk är inte roligt!
jag hoppas då att värken din inte i sitter i alla dagar i samma grad.
2012-04-06

    ej medlem längre
Kära du odla örtmedicinen å naturläkekonsten den hjälper mig i alla fall!
2012-04-06

    Birgersdotter VIP
Styrkekramar
2012-04-06
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP