Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖREBRÅELSERNAS INFERNO

där ligger en avklippt

navelsträng

den ligger på

entreprenad

där ser man en frusen

veckopeng

jag måste få

känna mig glad!

 

 

där hänger ett

outtalat krav

det är som ett

damoklessvärd

och långt borta hägrar

öppet hav

men det är jag

inte värd

 

 

LARZ GUSTAFSSON    8/4 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-08 17:18



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande och mycket tänkvärt
2012-04-09

  Mats Henricson
Gåtfull denna, samtidigt är det bara att njuta av din excellenta rimteknik !
2012-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP