Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku

när tiden flyr i hasselsnår

har det gått så långt

att jag saknar

saknandet efter Dig




Bunden vers (Haiku) av Wolf Wallström
Läst 488 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-04-09 11:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackra rader som berör mig ... Mycket ..
2012-10-26

  Minkki VIP
vad fint att du skriver om det
2012-06-05

  kerstin skriver VIP
tiden är en märklig konstruktion, det sägs att den läker. men ibland undrar jag...
fint skrivet
2012-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Wolf Wallström
Wolf Wallström