Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sprängfylld ångest


Fallskärmsmän just före fallet

Fallskärmsmännen sitter spänt
blickar över fälten.
Allting bakom
sönderbränt,
framför...
torkan,
svälten.

Står beredd att skutas ut, bredbent, stolt men böjd.
Snart så skall de skjutas ner,
ner från himmelsk höjd.

Sprängfylld ångest för en
strid
bort från mänsklighetens
rum
och tid.

I väntan
Just i väntan,
på en högre
inre frid.










Bunden vers (Rim) av Jaramald
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-10 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald