Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




LJUV MUSIK

idag, just idag en torsdag

i mitten av april månad

hörde jag den för första

gången

 

sjungande sin vackra sång

där uppe i granens topp, en

ljuvlig musik låter den mig

lyssna till

 

där jag står på trappan

försöker få syn på den

koltrasten

 

 

anits 12 april 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-12 23:40



Bookmark and Share


  Maria T
Hur har du kunnat fånga
detta vackra foto på
koltrasten
2012-04-15

  Michaela Dutius
Svart och glänsande med en underbart vacker sång
2012-04-14

  Bibbi VIP
Ljuvliga koltrasten.
2012-04-14

    Anneli A
koltrasten är min favoritfågel...:)
2012-04-13

  Eva Helene VIP
Ja, visst är det ljuv musik! Här sjöng den som bäst för några veckor sedan i den sköna vårvärmen. Sen har den varit ganska tyst, men den som väntar på något gott . . .
2012-04-13

  Larz Gustafsson VIP
Härligt med dessa vårsångare.
2012-04-13

    ej medlem längre
Fint! Måste köpa stora talgbollar!
2012-04-13

    Birgersdotter VIP
Fin sång
2012-04-12
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP