Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barndomsbokmärken...


Bokmärken

Människor är som bokmärken
lämnar avtryck
Sparas och värderas
dyrbara
Betyder massor
för dig
Glittrar tillsammans
oskiljaktiga
Löftesbundna
en underbar skatt
Plötsligt bortglömda
bortbytta
För alltid förlorade
ibland återhittade
På nytt skinande
Barndomsdrömmar
i glitter
och människor med stora
vackra hjärtan
Ska man bevara
Där hittade jag mina
barndomsänglar
Där hittade jag dig
Vissa saker kan bytas bort
men ändå fastna i ditt minne
Som ett vackert bokmärke
från förr






Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-04-14 09:52



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint minns dessa bokmärken
som nu är försvunna
2012-04-15

    ej medlem längre
Ord med mycket känslor och nostalgi i.
2012-04-14

  Rosen VIP
ja, dessa har man kvar, både inom sig och i den lilla sparade lådan...
2012-04-14

    glasa VIP
åhh, dessa bokmärken
bilder och löften om livet

mmm, att livet glittrar
härligt skrivet
härligt härligt skrivet
2012-04-14

  lodjuret/seglare VIP
Det här får mig att tänka på slitna nallar vi inte längre har kvar men som vid tanken på dem kan återge en smula av barndomen oskuld
2012-04-14

  Ninananonia VIP
Berör Härliga glittrande ord :)
2012-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP