Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orosmoln

det finns dagar då jag sitter i mitt bo och fryser
då jag söker värme i snuttefilten
och ruvar på min ensamhet

det finns stunder då rummet tätnar
då syret knäpper igen mitt bröst
och öppnar längtan

det finns känslor som sår små frön
som i min ut och inandning
växer långsamt

min bröstkorg höjs och sänks
för att slutligen plana ut
i stilla gråt

och ändå är jag idag älskad




Bunden vers av Rosen VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-04-15 21:58



Bookmark and Share


  Maiah VIP
tycker om denna personliga beskrivning av det som händer inom en...så skört är livet ibland...
2012-04-22

  anits VIP
Berörande och mycket fint skrivet
2012-04-17

    Birgersdotter VIP
Berör...
2012-04-15

    ej medlem längre
Vackert. Tryggt. Varmt. Kan jag annat än älska dina ord!
2012-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP