Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barmarksfläckar

Nu nuddar mina skor barmarksfläckar
hittar glömda skatter från ifjol
Kottar och gammalt gräs
sida vid sida med rimfrostfläckar
Allt som var gömt är på väg
att återfinnas igen




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-04-16 18:55



Bookmark and Share


  anits VIP
Det som göms i snö.........
2012-04-18

  Rosen VIP
vårens lilla upptäcksfärd...
gör jag med dina ord
Tack!
2012-04-17

    ej medlem längre
Underbart uppvaknande.
2012-04-16

  Ninananonia VIP
Spännande :)
2012-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP