Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKÖNJA

mörkast är det

före gryningen

ge oss tålamod

snart kommer den

natt ska sedan

inte vara mer

tron har starka

ögon så den ser

 

 

LARZ GUSTAFSSON    18/4 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-19 17:02



Bookmark and Share


  mare VIP
Så sant
2012-04-21

  anits VIP
Tänkvärda rader
2012-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP