Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto, en av mina tänkarbänkar




Min bok med gula pärmar

 

 

 

jag skriver mina ord och tankar

i min bok med gula pärmar

jag skriver orden och tankarna

med den gula pennan, den pennan

passar så bra i min hand, är som

gjord för mig och det jag skriver

 

när jag sedan för över mina ord

i datorn, blir det inte alltid som

jag författat dom i min bok med

dom gula pärmarna

 

 

anits 19 april 2012

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-04-20 00:06



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Nej man ändrar en del mellan papper och tangentbord....
2012-04-22

  Bibbi VIP
Känns igen.
2012-04-20

  Eva Helene VIP
Fint, en skön känsla här i ord och bild!
2012-04-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP