Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Min önskan

 

jag önskar att tålamodet

ville finnas hos mig just nu

att förmågan att tänka

positiva tankar vill infinna

sig

 

varför har jag så svårt att tro

att morgondagen skänker mig

det lugn och den ro jag behöver

ibland önskar jag att det gick

att byta plats med dig ett tag

 

genom andra ögon se på mig själv

försöka förstå varför maktlösheten

drabbar mig så hårt jag vill hjälpa

men vet inte hur du har lovat vara

ärlig säga till när det blir för mycket

för dig

 

mina tankar är hos dig din familj

jag hoppas att allt snart lugnat

ner sig och ni får vara tillsammans

igen det så svårt att stå bredvid

och se på när dom jag älskar

har det svårt

 

 

anits 22 april 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-04-23 00:07



Bookmark and Share


  arja savela
Det är hemskt att stå maktlös, allra värst är det när närstående är inblandade! Kram
2012-04-23

  Anya VIP
Otillräckligheten är svår. Starkt beskrivet.
2012-04-23

  Bibbi VIP
Så starkt berörande.
2012-04-23

  Eva Helene VIP
Svårt att känna att man inte räcker till. Väl beskrivet!
2012-04-23

  poetryGirl
Berörande
2012-04-23

  M M Mannheim VIP
Fin dikt att börja natten med!
2012-04-23
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP