Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




LJUSET

  

när det börjar ljusna

precis när dagen börjar

gry

 

i gryningens första sekunder

tycker jag om att stiga upp

dra upp persiennerna

 

sedan gå och lägga mig igen

ligga se ut genom fönstret

försöka tänka positiva tankar

 

jag vill se ljuset komma innan

den nya dagen tar sin början

det är det som jag behöver för

att orka lite till

 

 

 

anits 23 april 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-04-23 23:43



Bookmark and Share


  Anya VIP
Mycket fint om att möta morgonen.
2012-04-25

  Bibbi VIP
Håller med.
2012-04-24

  Eaglemountains VIP
Positiv text, ljuset är så viktigt, det ger kraften.

Tack även för en helt underbar bild!
2012-04-24

    Yarissa
Fint beskrivet
2012-04-24

  Eva Helene VIP
Ljuset utifrån och inifrån ger kraft inför dagen.
2012-04-24

    ej medlem längre
Ljuset är Livet!
2012-04-24

    ej medlem längre
Så fint att stilla breda ut sig, när ljuset breder ut sig...
2012-04-23
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP