Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ROLLEN SOM MONSTER

rollen som monster

passar mig bäst

det är den roll

som jag spelat mest

hjältarna hyllas

men monstren förgörs

monstret bröt mönstret

så monstret förstörs

 

 

rollistan toppas

av välklädda män

nu ska de rädda

planeten igen

rensa den noga

från såna som jag

sådan är hollywoods

"heliga" lag

 

 

 

rollen som anti

och asocial

bygger väl delvis

på mitt fria val

noll rekvisita

och nolltolerans

hemvant och lätt

i min invanda dans

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    28/4 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 245 gånger
Publicerad 2012-04-28 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP