Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon gång

Någon gång måste vara den första gången
du vågar lita på att känslan du känner är sann
Att inte känna någon tvekan och uppleva
kärlekens vingar som bär dig
Den gången är nu...




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-02 05:43



Bookmark and Share


  anits VIP
Så underbart att få känna så
2012-05-03

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fångande vackert skrivet. =)
2012-05-02

  Anya VIP
Åhh vad härligt att uppleva något sådant. din text värmer.
2012-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP