Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en känsla som kom till mig idag




BRÄND

 

 

jag blir rädd

när du kommer för nära

rädd att du bränns

 

bränd har jag blivit

alltför många

i livet

 

vill inte vara med

om det igen

 

så därför drar jag

mig bort från dig

om du undrar

 

 

anits 3 maj 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-03 23:27



Bookmark and Share


  Anya VIP
Texten är ärlig och smärsam. Jag blir berörd. Hoppas diktarjaget slipper bli bränd mera.
2012-05-05

  Larz Gustafsson VIP
Bränt barn skyr elden.
2012-05-04

  poetryGirl
så sann
2012-05-04

  Bibbi VIP
Sina vänner väljer man själv tack och lov!
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP