Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto idag 4 maj 2012




Vinter igen

  

så var den här igen

snön

när jag vaknade

låg och såg ut

genom fönstret

 

det lyste vitt

genom fönstret

såg jag snön

som täckte marken

 

trädens grenar

hängde tunga

av all snö

 

mina penséer

som jag planterade igår

var täckta av ett

lager med snö

 

efter en stund

när jag sett nog

på den nya vintern

gick jag ut

drog krukorna

under taket

borstade av den mesta

av snön

 

penséer är tåliga blommor

så jag hoppas dom klarat sig

 

nu får våren komma tillbaka

med sol och värme

 

anits 4 maj 2012

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-04 20:55



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En dag i livet - så poetiskt och fint berättad av dig
2012-05-07

  Rosen VIP
som alltid beskriver du vardagspoesi i stämningsfulla ord
Tack!
2012-05-05

  Anya VIP
Åhh vilken talande bild. hoppas att diktarjagets penséer klarar sig.
2012-05-05

  Bibbi VIP
Applåd!
2012-05-05

  Eva Helene VIP
Som en liten gräddbakelse - om man vill se det positivt!
2012-05-05

  Vici
Ja tack!
Ibland är det ingen ordning alls...

Men penséerna tar sig,
det törs jag lova;-)
2012-05-05
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP