Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara sår - ingen hud

 

Det finns kännbart bakom
allt du kan se utanpå-

Men vad ser du

 

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-05 23:56



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
det hudlösa skriver du
2012-05-07

  Annie b'larsson VIP
Här är du sublim och så ställer du frågor.
Vad ser jag...en sårad människa, kanske även skadad pga dumhet och feghet - men jag ser också någon, lika vacker som stjärnan på den svarta himlen där.
2012-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren